WOORD AAN DE NIEUWE SENATOR: Marino Finck        marino

  •  Wat waren jouw emoties bij het ontvangen van de titel van JCI Senator en wat betekent deze titel voor jou ?

–       Toen ik de delegatie zag binnenkomen wist ik hoe wel wat ze kwamen doen, de titel van senator is een leuke erkening voor je tijd en energie die je in JCI steekt, maar is ook en erkening voor en van een ganse afdeling, dus ongevoelig kan je hier nooit voor zijn.

  • Wat waren tot nu toe jouw hoogtepunten bij JCI?

–       Door hen de jaren zijn er wel wat hoogte punten geweest, van lokale tot internationale maar vooral de vriendschap en de steun van zoveel mensen in zowel leuke momenten als de moeilijke zullen me steeds bijblijven.

  • Wat was jouw motivatie om de voorbije jaren tijd te blijven investeren in JCI activiteiten?

–       Mijn belangrijkste motivatie was JCI- Antwerpen terug op de kaart te zetten, een stad als Antwerpen verdiend een afdeling waar naar opgekeken word, nu we geen voetbalploeg meer in eerste klasse hebben, willen we toch een eerste klasse afdeling zijn. Dat we daardoor een voorbeeld kunnen zijn voor ander LA’s is een pluspunt voor JCI

  • Hoe zou jij iemand aanraden om lid te worden van JCI?

–       JCI is een beweging die je moet beleven, en dat kan alleen als je dit mee beleefd door naar zoveel mogelijk activiteiten te gaan, dit is ook wat ik altijd verteld heb aan leden, in je eigen afdeling moet je werken, bij de ander kan je genieten en ze zijn blij dat je komt. Als je je groep volgt zie je ook direct wie de blijvers zijn. Dat zijn degene die JCI beleven.

  • Welke tips kan jij nog geven aan de jonge leden die hun JCI carrière willen uitbouwen?

–       Ga vreemd, beleef zoveel mogelijk bij ander LA’s en onderneem, als je een leuk idée hebt voer het uit. En als het fout gaat, geef dan ook niet op, JCI de beweging waar dit kan.

  • Wat zijn jouw toekomstige JCI plannen?

–       Samen met onze groep een fantastische conventie afleveren. Dus inschrijven op www.ncn2013.be

–       We hebben de vrienden van A(ntwerpen) opgestart om de band met onze oud-leden en senatoren te versterken, Antwerpen heeft nu 66 senatoren en een veelvoud oud-leden allemaal mensen met een fantastische verhalen, een netwerk dat niet verloren mag gaan, want dit kan alleen JCI Antwerpen groter maken. En wie wil er geen oud-lid zijn van een fantastisch beweging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.