GertCauwenberghWe verwelkomen Gert in de Senaat. Sonja stelde hem enige vragen:

  • Wat waren jouw emoties bij het ontvangen van de titel van JCI Senator en wat betekent deze titel voor jou ?

Aangezien ik zelf al eens een dossier had ingediend voor een senator was ik na de eerste verbazing vooral aangenaam verrast dat leden van JCI Mechelen het de moeite hadden gevonden in mijn JCI verleden te graven en het dossier op te stellen. Daar ben ik hen echt dankbaar voor want het betekent dat leden je inspanningen waarderen maar ook je tekorten kunnen aanvaarden, kortom dat het echte vrienden zijn.

  • Wat waren tot nu toe jouw hoogtepunten bij JCI?

In de 16 jaar dat ik lid ben geweest van de Kamer Mechelen waren vooral commissie evenementen echte hoogtepunten zoals een geslaagde kwis, onze eigen netwerking website Extra Muros, het geslaagde programma voor het nationaal congres NCN2010.

  • Wat was jouw motivatie om de voorbije jaren tijd te blijven investeren in JCI activiteiten?

Het aangename contact met de nieuwe en jonge leden die met frisse ideeën en onbevangen hun zoektocht binnen JCI aanvangen en er hopelijk even kunnen uithalen als ik.

  • Hoe zou jij iemand aanraden om lid te worden van JCI?

Kom alleen, stap in een commissie en drink met volle tuigen van de energie die uit zo’n enthousiaste groep komt. Het verfrist je kijk op je professionele leven en verbreed je vriendenkring met echt interessante mensen.

  • Welke tips kan jij nog geven aan de jonge leden die hun JCI carrière willen uitbouwen?

Pik schaamteloos wat JCI je te bieden heeft en pas het toe op je beroepsleven zodat je de ervaring opbouwt om je volgende JCI project nog beter aan te pakken en het succes te proeven van echte waardering die andere leden en je doelgroep je geven.

  • Wat zijn jouw toekomstige JCI plannen?

Meedoen met de actieve senatoren van JCI Mechelen en aanknopen met de traditie dat senatoren en nieuwelingen gezamelijk al eens een project uitwerken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.