De laatste Bijzondere Algemene Vergadering van JCI Gent Artevelde van het werkingsjaar 20176-17 vond plaats op zaterdag 24 juni 2017. Tijdens die gelegenheid werden heel wat verdienstelijke leden in de bloemetjes gezet, en dan in het bijzonder Trui Deconinck, die er tot senator #76083 gepind werd.

Trui was lokaal voorzitter van JCI Gent Artevelde in 2015-16 waarmee ze de award van JCI Vlaanderen won voor beste voorzitter voor afdelng met meer dan 25 leden. Afgelopen werkingsjaar 2016-17 was ze Lokale afdeling Manager in JCI Vlaanderen.

Meer foto’s kan je bekijken in dit album.

(met dank aan Benny Callewaert voor de foto’s).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.