In Gent zit er blijkbaar iets speciaals in de lucht dit jaar, want op zaterdag 2 juli 2017 mocht ook zusterafdeling JCI Gent een nieuwe senator verwelkomen, namelijk Michel Tiberghien #76093. Dat was tijdens de Summer BBQ van JCI Gent, dat de afdeling organiseerde ter afsluiting van het werkingsjaar 2016-17.

Michel was lokaal voorzitter van JCI Gent in 2012-13, maakte twee jaar deel uit van de Raad van Bestuur van JCI Vlaanderen (Lokale Afdeling Manager 2014-15 en Verantwoordelijke Projecten 2013-14). Ook was hij vele jaren drijvende kracht (commissiedirecteur en commissielid) van de commissie JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer. Voor zijn inzet naar visibiliteit van JCI kreeg hij van JCI Vlaanderen in 2010-11 de Award Uitstraling naar de Buitenwereld.

Meer foto’s kan je terugvinden in dit album

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.