Wat waren jouw emoties bij het ontvangen van de titel van JCI Senator en wat betekent deze titel voor jou ? Deze titel is een ware eer voor mij en ik was ook bijzonder verrast om deze titel te krijgen. Op het moment zelf ben je overdonderd en weet je niet goed hoe te reageren, maar het geeft wel een boost om er nog tegen aan te gaan.

Wat waren tot nu toe jouw hoogtepunten bij JCI? Mijn jaar als voorzitter van Kortrijk en mijn eerste jaar in RVB van Vlaanderen. Projecten zijn er teveel om op te noemen, maar de tradeshow op het wereldcongres in Brussel en de Jobbeurs Eurometropool in Kortrijk Xpo springen er toch uit.

Wat was jouw motivatie om de voorbije jaren tijd te blijven investeren in JCI activiteiten? Ik doe het gewoon graag en ik kan toch niet stil zitten. Je krijgt ook veel vriendschap terug. 

Hoe zou jij iemand aanraden om lid te worden van JCI? Het is een leerschool om u zelf te vormen. Ik ben lid van veel verenigingen maar er is er geen enkel die mij zoveel heeft bijgebracht als JCI. Je leert er echt iets organiseren.

Welke tips kan jij nog geven aan de jonge leden die hun JCI carrière willen uitbouwen? Smijt u gewoon en durf iets te ondernemen. De oudere leden zullen wel bijspringen als je ze nodig hebt.

 Wat zijn jouw toekomstige JCI plannen? Ik laat graag de toekomst aan de jonge mensen en sta steeds klaar om hen te helpen als ze het nodig vinden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.